maanantai 18. toukokuuta 2015

Tervehdys sairastuvalta!

Hellurei! Kuten otsikko jo antaa ymmärtää,meillä sairastetaan,tällä kertaa vähän pidemmän kaavan mukaan,joten kirjoittaminen on saanut jäädä. Joka paikka on nikn täynnä limaa ja räkää,että ne ovat vallanneet varmaan jokaisen aivosolunkin,kun tää ajattelu ei vaan luista..

Ainoastaan isimies on jollain ilveellä pysynyt terveenä tästä sakista. Minä ja Alex ollaankin sitten kärsitty siitäkin edestä. Minulla on edelleen sama flunssa päällä,joka alkoi puoltoista viikkoa sitten,nyt siihen päälle on vain tullut tuo järjetön duggoiduud ja kutittava,kuiva yskä,joka haittaa nukkumistakin. Yskänlääke ei auttanu yhtään,se maistu vaan ällöttävälle...Jos sitä vaikka jouluks tervehtys kunnolla?

Alex-raukka taas kärsi kovasta kuumeesta,joka nousi la-su-välisenä yönä. Kuumeen mukana tuli myös nenän tukkoisuus,joten viimeiset kaksi yötä ollaan menty vähillä yöunilla. Poika on telmunnut meidän keskessämme ja nukahtanut aina vasta yli tunnin itkun jälkeen. Eikä ihmekkään,kun kuume kävi parhaimmillaan 39,2 asteessa. Tänä aamuna kuume oli jo kadonnut,mutta tukkoisuus on ja pysyy. Myös ruokahalu on kadonnut,eikä nukkumaanmeno tahdo sujua. Voi näitä pieniä sairastelijoita :( Toivotaan,että poika selättäisi taudin vähän nopeammin kuin äitinsä. Onneksi poika jaksaa touhuta normaalisti♡ 

Duplotornit on parhautta. Takana vilahtelee Allun huoneen uudistettu seinä,josta lisää myöhemmin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)