maanantai 13. huhtikuuta 2015

Norsut

Mitä meillä tapahtuu, kun poika on jo unilla ja äidillä on vapaa-aikaa? Jossain kahisee dc fix-rulla ja älypuhelimella googlen hakuun kirjoitetaan "finlayson elefantti". On teippailun aika!

Mie oon hurahtanut viime aikoina ihan täysin teippailun maailmaan. Kipinä tähän hommaan lähti sisustusblogeista, jossa käytettiin masking tapeja eli sellaisia ohuempia teippejä, jotka soveltuvat sisustamiseen ja tuunailuun. Ja kun asumme vuokralla ja raha on "tiukilla", tää teippailu sopii meille kuin nenä päähän! Kun kyllästyttää, niin teipit vaan irti tai uutta teippailua tekemään! 

Tänään väsäsin sitten vähän koristusta nuille pienen miehen  IKEAn halpistuoleille. Ideana on vielä maalata nuo puuosat, kunhan maalit saan ostettua, koska toi puumaisuus ei oo oikein minun mieleeni. Mallina toimi siis Finlaysonin norsu (psssst, jos ette tiedä, mistä minä voisin tykätä, nii nää todellakin on niitä!!) ja norsut toteutin piirtämällä mallin ensin perus A4:lle ja sitten siirtämällä kuvan dc-fixille. Mattoveitsellä silmät ja korvat irti, muut saksilla leikaten. Ja eikun tuoliin kiinni!Tuli aikas mainiot, eikös? :)











2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)