keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Toisen roska on toisen aarre

Kuten arvata saattaa, aion taas esitellä viimeisimpiä kirpparilöytöjäni. Tällä kertaa pääsinkin tutustumaan aivan uuteen kirppikseen Siilinjärvellä anopin kanssa kahdestaan. Ei miehiä, ei vinkuvia lapsia, ei kiirettä. Vain me ja kirpputori täynnä tavaraa tutkittavaksi. Onko jotain parempaa?

Onneksi kaikki ostokset mahtuivat autoon, ettei peräkärriä sentään tarvinnut vuokrata ;) Löydettiin nimittäin anopin kanssa niin hyviä löytöjä, että oksat pois! 

Minun kassiini eksyivät

Oon jo pidemmän aikaa haaveillut parkatakista, koska A) siinä on huppu, B) se on pidempimallinen ja sopii niin lämpimämpään kuin viileämpään säähän ja C) sen vyötätöä voi säätää. Kun näin tämän Boomerangin takin, päätin jo lähes ennen sovittamista, että se lähtee minun mukaani. Väri on just passeli ja koko samaten. Voiko takkiin rakastua?

Isimiehelle H&M:n neuletakki, kun se tykkää niistä niin paljon. Harmaa väri miellyttää meidän molempien silmää kovasti ;)

Vero Modan peplumhelmainen ja ah, niin ihana viininpunainen paita

Isimiehelle t-paita

Miulle kesäpaita

Allulle keltainen ruokalappu 0,5 €

Talonrakennuskirja, niin voidaan opetella yhdessä, mitä se ukki oikein tekee siellä raksalla. Isäni on siis ammatiltaan kirvesmies. 

Uusi, yllättävän tukeva kauppakassi

IKEAn palikkalelu

josta uupui pari palikkaa. Onneksi Allukalla on IKEAn muita puuleluja, joiden palikat on just passeleita!

Säkillinen mitä?

No ruokatarvikkeitapa pikku kokille! Nyt löytyy joka lähtöön äpöstä. Ja noi vesimelonit oli jotenki tosi suloiset :3

Muumimamma astiastoa lisää

Kaikki nämä siis 32:lla eurolla, josta takki maksoi sen 12 euroa. Kaikki vaatteet ovat täysin uutta vastaavia ja nuo ruokatarvikkeet oli jo kovalla käytöllä, kun ne pesasin pienen miehen käyttöön. Jos nää olis uutena ostanut, pelkkä takki olis maksanu jo ton summan kaksinkertaisesti. Voi vitsit, että mie rakastan tällasia löytöjä! :3

Ps. Kiitos anoppi, minusta saat toisenkin kerran kirppisseuraa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)