perjantai 31. lokakuuta 2014

Hiustenlähtöviikot!

Meillä kaljuunnutaan kovaa vauhtia. Tukkaa lähtee ja löytyy milloin mistäkin. Ainoa,joka meidän perheessä on tältä säästynyt on isimies. Hänen tukkansa vain kasvaa ja pysyy päässä. Ehkä pikkaisen olen kateellinen tästä hyvästä.

Minulla on aina ollut tällainen ohkanen piiska pääkupolin suojana ja nyt se vain ohenee imetyshormoneiden myötä. Tämä tukanlähtö on oikeesti jo aika järkyttävää,sen verran haivenia löytyy joka puolelta. Alex tosin on asiasta vain innoissaan;äidin hiukset tuntuvat olevan todella mieluisia eikä yhtään haittaa,jos niitä löytyy lattialta. Ii ihanaa ja suuhun! :D Hänestä on myös mielettömän hauskaa takertua liimanäppinensä minun kuontalooni kiinni. Kumma juttu,kun pidän tukkaani yleensä kiinni ;)

Mitäkö olen tehnyt tälle mieltäni järkyttävälle asialle? Noh,en yhtikäs mitään. Toivon vain,että minulla on vielä jouluna edes jonkin verran tukkaa päässä. Pesen tukkani,harjaan sen ja käytän silloin tällöin hiuslakkaa. That's it. Ennen mun oli joka aamu vähintään käytettävä hiuspuuteria tuuheutta saadakseni;nyt se on jäänyt. Musta on tullut laiska (tai liian kiireinen) mutsi :)

Siipukka vastaan kiharapehko. Tuuheutta kiitos!



Onnekseni (kauhukseni) meillä on myös toinen kaljuuntuva pää,joka kuuluu Alexille. Alexilla oli syntyessään pitkä ja tuuhea tukka,oikea leijonanharja ,jonka oli ilmiselvästi perinyt isältään. Elin pitkään siinä toivossa,ettei tukka lähtisikään. Mikä on aika hauskaa,sillä tiesin sen lähtevän jossain välissä takuuvarmasti. Mutta jos tukka kuitenkin säästyisi,jookosta? Jos meidän poikamme olisi erilainen?



Öhm. Eipä ole. Herra aloitti kaljuuntumisen jo aikoja sitten otsalta ja tukanraja vain nousee nousemistaan. Alexilla on myös edelleen kalju kohta siinä,missä kanyyli oli teholla ollessa. Mutta nyt sitten lähtee myös se takatukka! :( Pitkät hiukset putoilevat päästä ja herralla on pian kalju läntti takaraivolla,niin kovasti on pitänyt päätä hinkata lattiaan,hoitoalustaan tms. Yhyy äitiä itkettää ekan tukan hidas harventuminen. Tosiasiahan on se,ettei tukan lähtö haittaa poikaa pätkääkään ja sitä uutta hiusta tulee kyllä päähän ajan kanssa. Mutta mutta... Miten olisi heti? :D

Onko vinkkejä, miten ainakin äidin tukan saisi pysymään päässä? Tai edes voisi vahvistaa sitä? Ei huvittaisi lähteä pian peruukkiostoksille :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)