lauantai 4. lokakuuta 2014

Poika ja pottu

 Tänään se alkoi. Nimittäin kiinteiden maistelu. Ja voi kyllä,neuvolatädin vastustuksesta huolimatta. Me nimittäin ajattelimme,että tiedämme,mikä on pojallemme hyväksi. En usko,että poika menee pilalle siitä,että aloitimme kaksi viikkoa etuajassa. Sitä paitsi,monet aloittavat maistelun jo aiemminkin. Joten potut laitettiin tänään porisemaan!

Päätettiin siis aloittaa perunalla,sillä se ei ole makea, joten vauva ei heti totu makeaan. Makeat tulevat meillä kuvioihin vasta piiitkän ajan päästä. Ei makiaa mahan täydeltä ;) Perunaa suositellaan muutenkin ensimmäiseksi maisteluainekseksi.

Meillä sose valmistettiin siis itse. Se ei ollut mitään ydintiedettä ja aion jatkossakin valmistaa pojan ruoat mahdollisimman pitkälle itse. Keitin helposti hajoavia perunoita muutaman (vain yksi oli pojalle tarkoitettu) ja muussasin sitten haarukalla muovikipossa. Sekaan laitoin korviketta,koska omaa maitoa ei siinä hetkessä kerinnyt pumppailla. Sitten vain koko mössö siivilän läpi ja avot!


Alex sai maistella pottusosetta ensimmäistä kertaa sitterissä. Lappu kaulaan ja suu auki. Kuten kuvista voi päätellä, Alex ei osannut juuri arvostaa pottumössöä. Kaikki sinne tarkoitettu meni kyllä todella hienosti suuhun. Sosetta pyöriteltiin suussa ihmetellen ja irvistellen. Ja lopulta suurin osa olikin sitten jo ruokalapulla. Huomenna sitten kokeillaan uudestaan. Jotain hyvää tässä soseilussa kuitenkin oli;nimittäin se,että tuttu ja turvallinen maito maistui jälleen todella mainiolta ;)


Alex ei saanut potusta vatsanväänteitä ja olikin koko illan todella hyvällä tuulella. Tottakai välistä piti vähän komentaa,jos ei saanut tarpeeksi huomiota tai maito maistui väärältä :) Meidän pikku ukko on kyllä maailman suloisin tapaus aina välistä,kun sille päälle sattuu. Kattokaa nyt tätä pientä suurta touhottajaa ♡ 



Alex saa minut pakahtumaan onnesta ja ylpeydestä♡ Kyllä me vielä saadaan soseetkin maistumaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)