maanantai 15. kesäkuuta 2015

1-v juhlat

No huh! Nyt ne ovat viimeinkin onnellisesti ohi! The juhlat, joita stressattiin ja laitettiin antaumuksella, onhan tuolla minillä vain kerran se ensimmäinen syntymäpäivä. Ja juhlat olivat mielestäni aika onnistuneetkin, että ei sitä kaikkea tehty ihan turhan tähden! Tämä selittänee siis hiljaisuutta täällä blogin puolella. 

Meillä vieraili 19 vierasta, joten meidän olkkari tuli aikasta täyteen juhlakansaa: mummoja, ukkeja, isopappa, serkkuja, eno, tätejä, setä, kummeja ja vaikka ketä! Kiitos, että tulitte juhlimaan meidän ihanaakin ihanempaa pikkuista miehenalkuamme! <3 Ja koska en jaksa suoltaa sitä kaikkea stressiä ja laittamista kirjoituksen muodossa, saatte tutustua pojan synttäreihin kuvaoksennuksen muodossa; nauttikaa! :D 

Tässäpä meidän juhlamenumme. Kaikki oli itse tehtyä, joista suurin osa jäi lauantaiksi ja sunnuntaiaamulle. Meilläkö kiire ja lämmin keittiö? Tältä äidiltä ei ainakaan kunnianhimoa puutu!
Pientä extrajännitystä toi se, että kokeilin tehdä kakusta ensimmäistä kertaa puolipallon muotoista! Tässä ensimmäinen pohja on jo valmiina kelmutetussa astiassa. Täytteeksi tein Kinuskikissan mansikkatäytettä sitruunaisella twistillä. Maistui!









Note to self: sokerimassa Ei pidä kosteudesta. t. pilkullinen kakku muuttui raidalliseksi. Harmitti muuten aika pirusti! No makuhan se on tärkein, eikös?

Kaikki tarjottavista oli laktoosittomia ja suurin osa myös gluteenittomia isäni keliakin vuoksi. Harjoittelin siis myös gluteenitonta leipomista!

Maman juhlatyyli

Ja itse päivänsankari laittamassa serpentiinejä paikoilleen <3

Vilinää riitti, kun kolme pientä puuhasi Allun huoneessa!

Kakun puhallusta

Niinku for real? :'D

Sokerinatsi antoi myös päivänsankarin maistaa kakkua aika snadisti. Tässä vaiheessa kiitin kovasti sitä, että kakkukin oli laktoositon! 

Liekö oli hyvvää?

Mitä Alexin paketeista löytyikään?

Mummo oli purkuapulaisena






Korvasuojaimet suuria seikkailuja varten (Alexille on luvattu jo täksi kesäksi traktoriajelu ukin kanssa :) )


Katuliidut taiteiluun

Varokaa vain te näiden kritisoijat; kohta on riemunkirjavaa asfalttia! ;)

Alex sai myös lempivärisensä kukan

Silityskirjan


Sekä äidin että pojan mieleen olevan kirjan! 

Kukkuu!

Laastareita

Altaan, uimarenkaan ja -pallon

Hiekkaleluja hiekkakakkuyrityksen ylläpitämiseen

Muumiemalimukin ja rieskan, joka on pojan herrrkkua

Ikean aterimia..

ja lautasia

Kakkutarpeita.
Kaikkea mitä toivoimme ja sellaisia, joita emme olisi osanneet edes odottaa, mutta silti lahjat menivät nappiin!

Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja pieni minimme jaksoi puuhata yli neljään, vaikka nukkuikin ihan aamusta vain puolen tunnin päikkärit. Tarjoilut menivät kaupaksi eikä meillekään jäänyt näin ollen hirmuista syönviikonnäitäherkkuja-ähkyä. Ja mikä parasta, Alex nautti juhlistaan aivan älyttömästi! Kiitos teille rakkaat, kun ajoitte sieltä savon sydämestä tänne meille, arvostamme sitä suuresti! <3 Kivaa oli, mutta täytyy kyllä myöntää, että on ihan kiva, että seuraavat juhlat ovat sitten vasta vuoden päästä :D

Näin nuutunut mini meillä oli tänään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)