maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hoitoreppu

Muistatteko, kun täällä  kerroin omasta uudesta repustani? Se ei ollut ainoa reppu, jonka sinä samaisena iltana etsin Ebayn miljoonista vaihtoehdoista. Tilaukseen lähti nimittäin reppu myös tuolle hoitopolkunsa aloittavalle pienelle miehelle, kunnon reppu kun on aika lailla välttämättömyys sen kaiken kurahousuvaihtovaate-rumban helpottamiseksi. Ja tässä se The reppu nyt on. Reppu jonka isimieskin hyväksyi ilomielin ;)

Malli oli niin innoissaan, ettei malttanut oikein pysyä paikoillaan :D






Reppu on juuri sellainen kuin toivoinkin: kevyt, kätevä ja kaunis. Näillä kriteereillä reppua etsiskelin silloin Ebaysta ja pakko myöntää, että aika hyvä tuo on "Kiinan ihmeeksi". Reppu tosiaan on tilava, siinä on kaksi ylimääräistä taskua (sisällä ja edessä) ja ripustushihna sekä tuo ulkonäkö nyt vaan sattui miellyttämään meidän molempien vanhempien silmää. Se on sopivan lapsenomainen ja käy varmasti pidemmänkin aikaa käyttöön. 

Isohan tuo on vielä pojalle kantaa, mutta ihan kaikella rehellisyydellä en usko, että muutenkaan olisin joka aamu ja iltapäivä iskenyt reppua pienen miehen selkään. Siellä kuitenkin on niin paljon tavaraa, ettei siinä olisi mitään järkeä ja sitä paitsi, me vanhemmat saadaan se reppu kannettua portaat ylös suht rivakammin kuin Alex. Säädettävät remmit ovat siis iso plussa!Ja hei, Alexkin näytti tykkäävän repustaan ihan sikapaljon! Eikös se ole se pääasia? :)


Ja vielä lopuksi hieman sitä sneakpeakia arvonnan palkinnosta, jota lupailin jo perjantaina. Kuka arvaa, mitä itsetehdystä osiosta mahtaa löytyä? 
Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)