keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ikioma huone

Hei ja tervetuloa tutustumaan minun omaan huoneeseeni! Tänään oppaananne toimin minä, ilosilmäinen ipanapa Alex.
Hauskaa matkaa!

Huoneessani on minulle paljon rakkaita leluja, niinkuin tämä IKEAn puunosturi; se on ihan paras tiputtaa tuosta lipaston päältä! Ootteko muuten kokeilleet tiputtaa tuollasen varpaille? Se sattuu!

Siis niinkuin tästä vaan alas. Ei kannata! Tässä mie vaan uhkailin äitiä tolla, kun se vaan räpsi ottaa kuviaan.

Äiti on vissiin tykästynyt norsuihin viime aikoina?

Nonniin! Ja tällaisen lokerikon mie kävin eilen ostaa äiskän ja iskän kaa. Mie istuin kiltisti rattaissa ja isi sai nostaa sen autoon. Äiti sanoi, että se maksoi vaan 12 euroa, mitä se tarkoittaa? Noo, ihan sama, siitä on kiva repiä nuo kaikki alas!
Nyt miun kaikki lempparikirjatkin mahtuu tänne. Mutta mie tahon tohon hyllyyn vielä värikkäitä laatikoita. Ja repiä ne sitten alas :D

Lisää kuvateksti

Hei te kaikki höpönassut siellä!

Miun mansikka-Maza on aina päiväpeiton päällä


Ja tiiätteks mitä mie sain tänä aamuna?!!? Siis ikioman uunin! Mie oon jo pitkään koklaillu keittiössä sitä isompaa, mutta eihän nuo vanhukset anna  miun laittaa sitä ees päälle...HÖH! Mutta nyt äiti on saanut tuon melkein valmiiksi. Kuulemma tulee vielä kivoja, väänneltäviä nappuloita ja ripa revittäväksi. HUISIA!

Tervetulemas miun ravintolaan. Kakut on  jo paistumassa!

Mikä lie taidekuva miun kaapista?ÄITI?

Tähän päättyykin meidän minikierroksemme, mukavaa, että olitte seurassani. Suurin osa kuvaustilanteista oli hieman lavastettuja äidin vuoksi, sillä yleensä minä sotken kaiken saman tien. Nyt maltoin hetken olla kiltisti, ihan vaan hetken ;)
Tervetuloa tutustumaan huoneeseeni myös livenä! Leikkiseura on aina haluttua! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)