maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kotiutumista

Blogitauko päättyy än, yy, tee, nyt! 

Muutto on nyt vihdoin ja viimein onnistuneesti takanapäin ja olemme alkaneet kotiutua uuteen asuntoomme tavaroiden paikalleen laittamisen myötä. Se on vain hieman outoa, sillä kaikille tavaroille ei ole sitä entistä vastaavaa paikkaa, kuten vaatehuoneen hyllyä. Niinpä joudumme käyttämään lievää luovuutta. Onneksi sentään on iso varastokoppi, minne saa ahdettua paljon ylimääräistä kamista ;)

Muutto itsessään kesti muutaman tunnin. Aloittelimme yhdentoista jälkeen apujoukkuen saapuessa ja olimmekohan "valmiita" neljän, viiden hujakoita. Paljon oli tavaraa, mutta onneksi myös niitä apukäsiä oli. Minä itsehän kun en edes kyennyt kantamaan juuri mitään, sillä poika roikkui minussa kuin takiainen. Kiitos vielä muuttomiehille ja appivanhemmille suuresta avusta! <3 

Kun muutto oli ohi, jäljelle jäi vain entisen kodin siivoaminen, joka puolestaan oli minun vastuullani Villen katsoessa pojan perään. Kolmisen tuntia hinkkausta ja pyyhkimistä ja kotimme oli taas putipuhdas. Se entinen siis. Oli todella outoa palata tyhjään kotiin, mutta vielä oudommaksi olo muuttui siivouksen edetessä. Vaikka yritin olla tehokas, mieleeni tulvi muistoja kahden ja puolen vuoden ajalta. Ensimmäinen yö. Vuosipäiviä. Pojan ensimmäinen kerta kotona. Pojan ensimmäinen nauru... Pian nyyhkytin samalla, kun jynssäsin vessan lattiaa juuriharjalla. Ja kun viimein suljin viimeistä kertaa kotiovemme ja irroitin vuosia sitten tekemäni nimikyltin ovesta, oloni oli tyhjä. Tunsin, kuinka yksi osa elämästäni oli lopullisesti ohi ja se tuntui omalla tavallaan surulliselta. Toisaalta samaan aikaan olin iloinen ja onnellinen niistä kaikista tuossa kodissa syntyneistä muistoista. Onneksi saan kantaa niitä aina mukanani ja meillä on paljon kuvia Alexin ensimmäisestä kodista. 

Nyt olemme saaneet siivottua uuden kotimme Alexin huonetta lukuunottamatta. Onneksi Villelläkin on loma, joten saamme viettää ihan perheaikaa yhdessä. Kyllä tämä kodilta alkaa tuntua, etenkin kun Alex on kaikesta aivan innoissaan <3 Uusi huone, uusi ovi, uusi postiluukku; niin paljon tutkittavaa. Olen aikamoisen onnekas, että minulla on kaksi ihanaa miestä, toinen isompi ja toinen pienempi. He tekevät tästä asunnosta minullekin kodin. 

Vielä loppuun kuvia muutosta ja Alexin uusista kamuista :)

Myö haettiin Allun kaa avaimet uuteen kotiin kahestaan tuon tavaramäärän kanssa. Huh!



Innokas tutkija <3

"Mitäs täältä olkkarin ikkunasta näkyy?"

Alexin huoneeseen kannettiin kaikki paitsi isot kalusteet ja keittiön tavarat. Kyllä sitä tavaraa riitti!

Allun uusi ystävä ja uusi Reiman vk-haalari, jonka löysin kirpparilta kympillä. Nappi löytö kyllä!


Tämä mama on ihastunut Barbapapoihin ja meille kotiutuikin koko perheellinen niitä tänään. On nämä Facen kirppikset kätsiä. Nämä maksoivat vain 12 euroa eli säästin aika pitkän pennin :3

Barbababykin tykkää <3



Kivaa viikonalkua kaikille ja palaillaan astialle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)